Vit_Logotyp_2022_PNG

Välkommen Maria Cohen Nycander : Affärsområdeschef och projektledare

Maria Cohen Nycander

Videntes huvudkontor i Huskvarna är stämningen alltid god och nu är den om möjligt ännu gladare än vanligt. Det är nämligen äntligen dags att välkomna Maria tillbaka till jobbet efter sin föräldraledighet. Det tycker vi är väldigt roligt och vi ser alla fram emot att ha henne på plats. 

Maria kommer att jobba som affärsområdeschef och projektledare med kommunikation som expertisområde. Hon har det skrivna ordet som utgångspunkt och det är i textskapandet som hon briljerar som allra mest. Men det är bara en av alla de saker hon längtar efter att få göra mer av nu när hon kommer tillbaka till kontoret säger hon. 

Det har hänt så otroligt mycket på Videntes det senaste året. Och det är nästan omöjligt att beskriva hur kul jag tycker att det ska bli att få komma tillbaka och fokusera 100 % på att fortsätta utveckla Videntes ännu mer.

Runt Maria råder det ständig aktivitet, hon får saker att hända och är mästare på att hitta glädjen just exakt där hon befinner sig. Och hon tar varje tillfälle i akt att hitta nya platser. Att resa är bland det bästa hon vet och hon har många häftiga minnen och erfarenheter från såväl stränder, djungler som stora städer och små lerhyddor. 

Hemma hos familjen Cohen Nycander är det aldrig tyst, musiken strömmar ur högtalarna och barnen får ta plats och vänner och familj bjuds ofta och gärna på middagar eller en kopp kaffe. Maria får lätt upp farten på sina promenader och hon gillar träningsvärken som uppstår dagen efter att hon varit och tränat sin nyfunna favoritsport, boxning. 


Varmt välkommen till kontoret i Huskvarna Maria!