Vit_Logotyp_2022_PNG

Ny kollega | Carlos Olivo, Projektledare

Carlos_01

Videntes fortsätter att växa och vi är glada att få välkomna Carlos Olivo som vår nyaste projektledare till kontoret i Huskvarna. Carlos tillför värme och skärpa och han har redan funnit sig väl till rätta vid sitt skrivbord med den obrutna utsikten över Vättern.  

Hos oss kommer Carlos bli en viktig nyckelspelare när det gäller frågor med juridisk anknytning. Han är riktigt vass på bland annat kalkyler, anbudskrivande och upphandlingar. Lika vass som han är inom juridiken, lika fokuserad är han när det kommer till att jobba med de lite mer mjuka parametrarna inom projektorganisationer. Genom lyhördhet och tydliga riktlinjer skapar Carlos engagerade arbetsgrupper med glada och varaktiga relationer som grund.  

Det är viktigt att vi ser varandra som individer och inte bara som funktioner i ett projekt, säger Carlos.
Det blir stor skillnad när alla vet ditt namn och inte bara att du är elektriker till exempel.  

Om du har funderingar på att skapa en köksträdgård med mål att bli självförsörjande eller vill träffa någon som kan dela med sig av uppmuntrande amatörtips på padelbanan, då är Carlos helt rätt person att prata med. Fast det finns viss risk att han eventuellt har gett sig ut i skogen med sin mountainbike eller är helt uppslukad i något konstprojekt. För han är en konstnärlig och sportig typ vår nya projektledare Carlos. Och han är väldigt välkommen till oss på Videntes!